Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν, όσο περνάει ο καιρός, αναφορικά με την υπόθεση Φλαμπουράρη. Όπως μεταδίδει το vima.gr μέσω της στήλης του "ΒΗΜΑτοδότη", το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ που παρουσίασε ο πρώην υπουργός, είναι επικυρωμένο από αξιωματικό της αστυνομίας που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη Φλώρινα, ενώ αυτός εμφανίζεται την συγκεκριμένη ημερομηνία στην... ΓΑΔΑ.

Δύο μέρες πριν, συγκεκριμένα την Τετάρτη 16/09, ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι μεταβίβασε τις μετοχές που κατείχε στην ΔΙΑΤΜΗΣΗ, με ένα απλό ιδιωτικό συμφωνητικό στον στενό συνεργάτη του, Γιάννη Κοτταρίδη, δίχως όμως ακόμα να έχει απαντηθεί το αν έχει κατατεθεί στην εφορία η πράξη αυτή.

Στη συνέχεια της προσκόμισης του ιδιωτικού συμφωνητικού, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας εμφανίζεται να κάλυψε το κενό του Αλέκου Φλαμπουράρη, τοποθετώντας τον υιό του, Μιχάλη Φλαμπουράρη - Ρετσίνα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως "ο εν λόγω αξιωματικός της Αστυνομίας την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη... Φλώρινα. Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στη Φλώρινα; Αυτά και άλλα πιπεράτα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ, έπειτα από έρευνα που έκαναν τα στελέχη της και θέτουν το ερώτημα αν είναι νόμιμη ή όχι η υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού".

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο "Βηματοδότης", μαζί με το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του αστυνομικού:

"Σας έχω φρέσκα νέα για την υπόθεση Φλαμπουράρη. Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος υπέγραψε μέσα στη ΓΑΔΑ το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη; Η απάντηση είναι εύκολη, αφού ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπογράφει με το όνομά του και με τον βαθμό του, πλην όμως υπάρχει μια μικρολεπτομέρεια.

Ο εν λόγω αξιωματικός της Αστυνομίας την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη... Φλώρινα. Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στην Φλώρινα;

Αυτά και άλλα πιπεράτα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ έπειτα από έρευνα που έκαναν τα στελέχη της και θέτουν το ερώτημα αν είναι νόμιμη ή όχι η υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού. Αλλωστε για τη ΝΔ, μαθαίνω, η "υπόθεση Φλαμπουράρη" βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα αποδόμησης του ισχυρού πλεονεκτήματος που είχε ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

"Εχουμε στρέψει τα βέλη μας στον πιο στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα. Θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε επιχείρημα είχε ως τώρα περί πάλης για τα συμφέροντα και τη διαφθορά" μου έλεγαν τα γαλάζια στελέχη. Ανέφεραν ακόμη ότι από τη Δευτέρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μπαίνει στο στόχαστρο για υπόθεση φοροδιαφυγής. Και κάτι ακόμη: μαθαίνω ότι την Τετάρτη γαλάζιοι ορκωτοί λογιστές έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία της ICAP για να δουν πόσα ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας Φλαμπουράρη και πόσο τζίρο εμφάνισε".