«Ο κ. Τσίπρας επανέρχεται με νέο διχαστικό δίλλημα μιλώντας για παλιό και νέο σε μια εποχή που οι καιροί επιτάσσουν συναίνεση και συστράτευση , είναι ξεκάθαρο ότι η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασίες με όλα τα κόμματα ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ» , δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την Κέλλυ Κοντογεώργη η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

Τόνισε ότι «ο διάλογος είναι σημαντικός είναι και ο βασικός λόγος που ο Βαγγέλης Μειμαράκης  επέμενε να δει τον κ Τσίπρα αλλά εκείνος δεν δέχθηκε. Είναι σημαντικό να ενημερωθεί ο λαός. Οφείλει να δεχτεί το ντι μπέιτ για να αποκαλυφθούν όσα απέκρυψε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : «Ένας από τους βασικούς λόγους που ο κ. Τσίπρας οδήγησε την χώρα γρήγορα στις κάλπες είναι προκειμένου να μην καταλάβουμε τις επιπτώσεις των μέτρων που έχει υπογράψει. Η ΝΔ στήριξε την συμφωνία για να μην βγεί η χώρα από το ευρώ αλλά δεν συμβάλλαμε καθόλου στη συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου».

Η κ. Κεραμέως υπεραμύνθηκε των ελαφρύνσεων που πέτυχε η ΝΔ σημειώνοντας πως «ο  ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε 12 δις παροχές και έφερε 12 δις σε μέτρα ενώ το κόμμα της είχε μειώσει την έκτακτη εισφορά ,τον ΦΠΑ στην εστίαση αποτρέποντας την επιβολή αυξημένου  ΦΠΑ στα νησιά και τους αγρότες».