Η χθεσινή ψηφοφορία επιβεβαιώνει το χάσμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Δημήτρη Κουνία, Σταύρο Παπαντωνίου και Θανάση Φουσκίδη, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη

Τόνισε ότι το κυβερνών κόμμα μπαίνει σε δύσκολα μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, ενώ εκτίμησε πως  η αξιωματική αντιπολίτευση αποδεικνύει πως βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.

Ανέφερε πως ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα σημειώνοντας πως θα πρέπει ο πρωθυπουργός να φροντίσει να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και συμπλήρωσε ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να καλύπτει το ρόλο που δεν μπορούν να διατελέσουν οι βουλευτές της κυβέρνησης.

Σε ό,τι αφορά την παράταση της θητείας του Βαγγέλη Μειμαράκη στην προεδρία της ΝΔ είπε ότι τις κρίσιμες αυτές στιγμές δεν πρέπει να μπει σε εσωστρέφεια το κόμμα.

Τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης είναι θεματοφύλακας στη ΝΔ.

Σε ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ απάντησε πως είναι πρόωρη μια τέτοια συζήτηση σημειώνοντας πως τα πολιτικά καλλιστεία δεν την εκφράζουν και δεν επιθυμεί να είναι μέρος ενός τέτοιου σχεδιασμού.