Αυστηρή κριτική και μάλιστα σε υψηλούς τόνους, κάτι που δεν συνηθίζει η Όλγα Κεφαλογιάννη, εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega.

Η πρώην υπουργός Τουρισμού έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση, εκτιμώντας πως η χώρα βαδίζει προς τρίτο μνημόνιο, καθώς η κυβέρνηση έχασε ευκαιρίες και έδαφος σε μια παρατεταμένη διαπραγμάτευση.

Κατήγγειλε παράλληλα, πως στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων υπήρξαν «παράκεντρα» που θόλωναν την εικόνα, αλλά και την πορεία των εξελίξεων.

Η κ. Κεφαλογιάννη επιχείρησε επίσης να κάνει και μια πρόβλεψη δηλώνοντας πως:  «Δεν προβλέπεται να βγούμε από τα μνημόνιο, ούτε θα υπάρξει έξοδος στις αγορές».

«Από το τέλος του 2014 ήδη είχαμε ανάκαμψη στην οικονομία. Αυτούς τους πέντε μήνες, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρέλυσαν τα πάντα» και συμπλήρωσε: «Στους πέντε μήνες τώρα της νέας κυβέρνησης χάσαμε την εμπιστοσύνη των αγορών και δεν βλέπω πως μπορεί αυτό να ανατραπεί. Αυτό που φαίνεται, κατά την άποψή μου είναι ότι οδεύουμε ολοταχώς προς ένα τρίτο μνημόνιο».