“Στην αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα χορηγοί είναι οι τράπεζες και οργανωτής η ΝΔ. Είναι αυτοί που εκποιούσαν δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής και έβγαζαν δισεκατομμύρια στα νησιά Κέιμαν”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το μεσημβρινό μαγκαζίνο με την Κέλλυ Κοντογεώργη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.
 Παράλληλα επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζοντας ότι ο κ. Πανούσης “έχει εμμονή  με την θεσμική θέση της κ. Κωνσταντοπούλου. Καλό θα ήταν να ασχοληθεί με την αστυνομία και να λύσει τα προβλήματα αφού δεν έχει εκλεγεί και από τον Ελληνικό λαό και να πάψει να προβαίνει σε επιθέσεις εναντίον βουλευτών και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ” είπε χαρακτηριστικά.
 Η κ. Μακρή απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.  “Έχουμε νωπή εντολή από το λαό και κόκκινες γραμμές ,που έχει θέσει ο πρωθυπουργός που στηρίζεται πάρα πολύ καλά τη διαπραγμάτευση” , και πρόσθεσε  “βέβαια υπάρχουν και εφιάλτες που φοβίζουν τον κόσμο με στόχο να οδηγήσουν σε μπάνκ ραν και δεν αφορά μόνο τον κ. Στουρνάρα αυτό”.