Ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open το πρωί της Τετάρτης (24/04) και μοιράστηκε τα συναισθήματά του όταν ενημερώθηκε για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του από τη δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, στις βελγικές αρχές, για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο κ. Γεωργούλης ανέφερε αρχικά: «Όταν έγινε η καταγγελία και ξέσπασε όλο αυτό που ξέσπασε εδώ, ήταν μια επίθεση εναντίον μου, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τραβηχτείς πίσω για να δεις τι γίνεται. Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά».

Γεωργούλης: Εκεί που άρχισα να αισθάνομαι ότι υπάρχει μια ηλιαχτίδα, ήταν όταν κάποιοι μίλησαν για το ποιος είμαι σαν άνθρωπος

«Δεν νομίζω ότι υπήρχε μία δύσκολη στιγμή, ήταν ένα πράγμα το οποίο… Είναι σαν να λες “ποιο είναι το καλύτερο μέρος μέσα στην κόλαση;”, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος μέσα στην κόλαση. Εκεί που άρχισα να αισθάνομαι ότι υπάρχει μια ηλιαχτίδα, ήταν όταν κάποιοι μίλησαν γι’ αυτό που είμαι, για το ποιος είμαι σαν άνθρωπος. Αυτό ήταν το σημείο μηδέν» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης και πρόσθεσε πως «έχω εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές και πιστεύω ότι θα έρθει το φως».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0s8l42n9ot5)