Ρίγη συγκίνησης, προκάλεσε στους παριστάμενους στο Ωδείο Αθηνών, η ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου. 

Ο κ. Κυμπουρόπουλος ξεκινώντας την ολιγόλεπτη τοποθέτησή του τόνισε ότι «πριν πέντε χρόνια γνωρίσατε τον ψυχίατρο Στέλιο Κυμπουρόπουλο, γιατί ο πρωθυπουργός εκτίμησε το πάθος για ζωή, το πείσμα για αλλαγή και την όρεξη για δουλειά. Με αυτά τα εργαλεία έφτασα με ορμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιατί εσείς το αποφασίσατε. Πίστεψαν σε αυτόν τον άνθρωπο που έμαθε να μην σταματά στα εμπόδια».

«Σήμερα είμαι εδώ για να γνωρίσετε τον πολιτικό Στέλιο Κυμπουρόπουλο που από το πρώτο λεπτό δεν σταμάτησε να δουλεύει για τη θέση της Ελλάδος μέσα από την Ευρώπη, που δεν σταμάτησα, που δεν σταμάτησα να γίνομαι η φωνή σας μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για μία Ευρώπη αξιών», συμπλήρωσε.

«Βλέπετε και το ξέρετε, είμαι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου και πραγματικά πιστέψτε το είμαι υπερήφανος για αυτό. Είμαι ένας από τους δύο ευρωβουλευτές στο ΕΚ μεταξύ 705 ατόμων, οι οποίοι κινούνται όπως εγώ. Μπορεί να μην κινώ τα χέρια μου ή τα πόδια, αλλά μέσα σε μία πενταετία μετακίνησα μυαλά», κατέληξε ο κ. Κυμπουρόπουλος.