Ο πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, έδωσε τη δίκη του απάντηση στις βαρύτατες κατηγορίες που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Κατρούγκαλος κατηγορήθηκε από τον Παύλο Πολάκη ως «αργυρώνητος» με αφορμή την εκλογή στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη».

«Όλα ξεκίνησαν από τουίτ του κ. Πολάκη» τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο Action24, προσθέτοντας πως «δεν περιμένω συγγνώμη».



Μάλιστα αναφορικά με τα συντροφικά καρφιά του βουλευτή Χανίων ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι «επιβεβαιώνει μια τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει».

Κατρούγκαλος για Πολάκη: Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος

«Εγώ κρατάω ότι τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησαν και δεν αναπαρήγαγαν την κατηγορία αυτή. Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος και δεν θεωρώ ότι με αφορά αυτή η υπόθεση» κατέληξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τα καρφιά Πολάκη για Κατρούγκαλο: «Όλα εξηγούνται...»

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα που έγινε γνωστή η εκλογή του Γιώργου Κατρούγκαλου στην συγκεκριμένη θέση, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο twitter υπονόησε πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει στη περίφημη δήλωση που το έφερε εκτός πολιτικής με αντάλλαγμα την εκλογή στον ΟΗΕ, μία θέση που όπως έγινε γνωστό είναι αμισθί.

«ΟΛΑ εξηγουνται….
Αλλα δεν ηταν ο μονος ,ξερω κι εναν αλλον που πηγε διευθυντης επενδυσεων στην Εurobank και εναν που πηγε στην Τραπεζα της Ελλαδας.
Αυτος εδω ομως, ερριξε τη μαχαιρια δυο μερες πριν τις εκλογες του Μαιου…