Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Ευαγγελάτο για την εκπομπή Live News.

Και μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι η συνέντευξη θα πραγματοποιούνταν στο στούντιο της εκπομπής, ωστόσο τελικά έγινε στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το διώροφο διαμέρισμα των 246 τετραγωνικών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την ανατροπή, αφού υποδέχθηκε εκείνος τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ντυμένος casual, με κοντομάνικο, άσπρα αθλητικά και είχε συντροφιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, ενώ ακουλούθησε ο εξής χιουμοριστικός διάλογος:

- Σ. Κασσελάκης: Ώπα, πάει δεξιόστροφα, δεν μου αρέσει αυτό.
- Ν. Ευαγγελάτος: Την έχετε εκπαιδεύσει να δίνει σόου.
- Σ. Κασσελάκης: Είναι η ιδιοκτήτρια.

Στη συνέχεια στο σπίτι μπήκε και ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος προσπάθησε να μπει όσο πιο διακριτικά γίνεται στον χώρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για το πόσο κόστισε το σπίτι σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου.


-Ν. Ευαγγελάτος: Πόσο κάνει;
-Σ. Κασσελάκης: 1,8 εκατ. ευρώ, που έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου. Όλα έχουν φορολογηθεί στις ΗΠΑ. Αυτές οι βλακείες περί Ντέλαγουερ. Να ξέρεις είναι βλακείες, γιατί φορολόγησε ως εταιρεία εκεί που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Στην εντοιχισμένη ξύλινη βιβλιοθήκη υπάρχουν βιβλία, μεταξύ αυτών έργα του Νίκου Καζαντζάκη που δώρισε η Ράνια Θρασκιά στον Στέφανο Κασσελάκη στα γενέθλιά του.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα είναι μίνιμαλ, σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, έχει θέα και άπλετο φυσικό φως.

-Σ. Κασσελάκης: Εδώ θα μπει μια τραπεζαρία για δέκα άτομα, η κουζίνα επικοινωνεί με την τραπεζαρία, εδώ καναπές, έξω φυτά και έπιπλα για το καλοκαίρι. Εδώ είναι το μικρό υπνοδωμάτιο.
-Ν. Ευαγγελάτος: Γιατί αγοράσατε και δεν νοικιάσατε;
-Σ. Κασσελάκης: Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πει πως ανέκαθεν με τον Τάιλερ ήταν άνθρωποι του κέντρου, επομένως έχει μάθει να αντιμετωπίζει με χαμόγελο το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το απόγευμα η συζήτηση συνεχίστηκε στο πλατό του MEGA, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τα πάντα, από την εγκληματικότητα και την ασφάλεια μέχρι την τραγωδία των Τεμπών, την οικονομία, τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα όσα είπε στο φόρουμ των Δελφών ο Αλέξης Τσίπρας.

Η συνέντευξη αναμένεται να γίνει θέμα συζήτησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i82be9wlrl)