Σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός debate λίγο πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Βούλα Κεχαγιά κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑϊ ανέφερε αρχικά: «Είμαστε ανοιχτοί στα debates, αλλά πρέπει να δούμε με ποιους όρους γίνονται» και συνέχισε αναφέροντας πως αν το debate αποφασιστεί, να γίνει ανάμεσα σε δύο πολιτικούς αρχηγούς, τότε αυτό θα είναι μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη. Με αυτόν τον τρόπο άφησε να εννοηθεί πως σ’ ένα τέτοιο debate, δεν έχει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν ενδιαφερόμαστε με το να αποδομήσουμε το ΠΑΣΟΚ»

Στη συνέχεια, η Βούλα Κεχαγιά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε τα περί εκλογών με διεθνείς παρατηρητές ως σαχλαμάρες. Όπως είπε: «Ακούμε με προσοχή τα όσα λέει» και στη συνέχεια τόνισε πως «αντίπαλός μας πρέπει να είναι η δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εκεί στρέφουμε το ενδιαφέρον μας, στο να αποδομήσουμε την παραπλανητική πολιτική με την οποία ασκείται η διακυβέρνηση επί πρωθυπουργίας κ. Μητσοτάκη. Δεν ενδιαφερόμαστε με το να αποδομήσουμε το ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι: «Ο Ανδρουλάκης προσβάλλει τον Κασσελάκη πιστεύοντας ότι θα πάρει πόντους» και μεταξύ άλλων τόνισε πως το να υποτιμάς τον πολιτικό σου αντίπαλο λέγοντας συνέχεια ότι λέει ασυναρτησίες και χαζομάρες, δεν νομίζω ότι τροφοδοτεί το πολιτικό σου εγώ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0h40a3tfwzd)