«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία του λαϊκού αισθήματος και της σύνθεσης της σημερινής Βουλής, γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να πάμε σε εκλογές. Γρήγορα και αποφασιστικά», δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.


Ο Ευάγγελος  Αντώναρος στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή  11-04-24


Τι είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος στα Παραπολιτικά 90,1 

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ευάγγελος Αντώναρος μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 fm, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ερωτηθείς μέχρι πού εκτιμά ότι θα φτάσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών

Μέχρις εκεί που θα μας πάνε όλοι οι πολίτες οι οποίοι θα θελήσουν να μας ψηφίσουν.

Για το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα άλλο κόμμα με παράλληλη ζωή προς εμάς, προσπαθεί να κρατηθεί με όλη του τη δύναμη εκεί που θέλει να κρατηθεί. Δεν μου θυμίζει τίποτα το σημερινό ΠΑΣΟΚ από το μεγάλο ιστορικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Εύχομαι σε όλους να έχουν την τύχη που τους αξίζει στην επόμενη εκλογική κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία του λαϊκού αισθήματος και της σύνθεσης της σημερινής Βουλής, γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να πάμε σε εκλογές. Γρήγορα και αποφασιστικά.