«Οι ευρωεκλογές δεν είναι μια ευκαιρία για χαλαρή ψήφο, δεν είναι μια ευκαιρία για κάθε είδους μηνύματα που μπορεί να θέλει να στείλει κανείς», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.
«Είναι μια ευκαιρία να υπογραμμίσουμε την αντιστοίχιση που έχει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το τι γίνεται στις Βρυξέλλες με την καθημερινότητά μας και κυρίως το αν θα στείλουμε μήνυμα ότι προχωράμε χτίζοντας σε ό,τι έχουμε καταφέρει αυτά τα 5 χρόνια ή προχωράμε σε άλλους δρόμους αποσταθεροποίησης», τόνισε.

Ο Νίκος Ρωμανός στους Σωτήρη Ξενάκη & Βασίλη Σκουρή  08-04-24

Τι είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο εκπρόσωπος τύπου ΝΔ, Νίκος Ρωμανός

Ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 fm στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

Με αφορμή το συνέδριο της ΝΔ

Το συνέδριο είχε ένα διττό χαρακτήρα, από τη μια τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας50 χρόνια της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, 50 χρόνια που ως παράταξη η ΝΔ πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και είναι πρωταγωνίστρια σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις που έχουν σφραγίσει αυτά τα 50 χρόνια και θεωρώ και τα επόμενα, γιατί αυτή η παράταξη έχει καταφέρει να είναι η μόνη μεγάλη λαϊκή παράταξη που προχωράει σε πλήρη ταύτιση με τις ανάγκες της εποχής, κρατώντας όμως τις αρχές και τις αξίες της.

Για τις ευρωεκλογές

Οι ευρωεκλογές δεν είναι μια ευκαιρία για χαλαρή ψήφο, δεν είναι μια ευκαιρία για κάθε είδους μηνύματα που μπορεί να θέλει να στείλει κανείς. Είναι μια ευκαιρία να υπογραμμίσουμε την αντιστοίχιση που έχει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το τι γίνεται στις Βρυξέλλες με την καθημερινότητά μας και κυρίως το αν θα στείλουμε μήνυμα ότι προχωράμε χτίζοντας σε ό,τι έχουμε καταφέρει αυτά τα πεντε χρόνια ή προχωράμε σε άλλους δρόμους αποσταθεροποιήσης.

Αυτό που θεωρούμε ότι πρέπει να σταλεί ως μήνυμα από τις ευρωεκλογές είναι αν θα προχωρήσουμε σε αυτή την πορεία σε όσα χτίσαμε τα πέντε χρόνια με τις δυσκολίες, με την αυτοκριτική, με τα εμπόδια που γίνονται εφόδια, με τη μεγάλη μάχη για να αλλάξουμε παθογένειες δεκαετιών ή αν θα γυρίσουμε πίσω σε μαύρες σελίδες.

Έχουμε μια αντιπολίτευση η οποία θέλει να εργαλειοποιήσει και τις ευρωεκλογές προκειμένου να επενδύσει στην αποσταθεροποίηση.