«H Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα οι μόνες δυνάμεις που μπορούν να δώσουν απαντήσεις στις προκλήσεις του αύριο!», ανέφερε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλώντας στο 15ο συνέδριο της ΝΔ.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε για την ανάγκη «να στηρίξουμε το κόμμα που έβαλε τη χώρα μας στον πηρύνα της ΕΕ κι εγγυάται τη σταθερότητα και την ευημερία ενόψει και των επερχόμενων ευρωεκλογών». Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που δεν αναλώνεται σε διλήμματα του παρελθόντος και βρίσκει λύσεις στις προκλήσεις του αύριο.

Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη του τόπου που ήταν και είναι αταλάντευτα φιλο-ευρωπαϊκή. Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν παίξαμε στα ζάρια τον τόπο και τον ευρωπαϊκό του προσανατολισμό! Παλεύουμε για μια υπερήφανη Ελλάδα μέσα σε μια ισχυρή Ενωμένη Ευρώπη!».

Είπε επίσης ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη αντιμετώπισαν μια σειρά από πρωτοφανείς κρίσεις τα περασμένα χρόνια. Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «το έκαναν επιτυχημένα! Και το έκαναν γιατί έχει στο τιμόνι τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Και το έκαναν γιατί στο τιμόνι της Ευρώπης είναι η πολιτική μας οικογένεια, το Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα!»