Πυρά κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην βουλευτής, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύσης Ελευθερίας «συνωμοτούν σε συντονισμένη επιχείρηση» κατά της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η αντιπολίτευση επιστρατεύει ακόμα και εξωγενείς παράγοντες, έχοντας ως απότερο σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας. 

Μάλιστα, υπογραμμίζει η απάντηση προς την αντιπολίτευση θα έλθει «θεσμικά από την Εθνική Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων».

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Μπουτσικάκη


«Μέχρι πέρσι είχαμε Τσίπρα Ανδρουλάκη Βαρουφάκη, φέτος έχουμε Κασσελάκη Ανδρουλάκη Χαρίτση και Κωνσταντοπούλου, να «συνωμοτούν σε συντονισμένη επιχείρηση» λάσπης εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιστρατεύοντας ακόμα και εξωγενείς παράγοντες, με απώτερο σκοπό να αποσταθεροποιήσουν την χώρα. Απόψε θα πάρουν την απάντηση τους θεσμικά από την Εθνική Αντιπροσωπεία της ΒτΕ, όπως ακριβώς αρμόζει και προβλέπεται και ας μην τους αρέσει».