Χωρίς απρόοπτα φαίνεται να έχουν κυλήσει οι πρώτες ώρες του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο του πυροβολικού στη Θήβα, όπου θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με δικούς του ανθρώπους και είπε ότι είναι σε καλή ψυχολογία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης και στα κενά που υπάρχουν, μεταβαίνει στο γραφείο που του έχει παραχωρηθεί, προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντά του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

Όσον αφορά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να έχει δηλώσει, ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας, λόγω της Καθαράς Δευτέρας. Ο ίδιος ήταν ενταγμένος στο τρίτο γκρουπ των εξοδούχων, αλλά φέρεται να ενημέρωσε, ότι θα παραμείνει στη μονάδα.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τους απόδημους Έλληνες να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου, πραγματοποιώντας 15νθημερη θητεία, Στο διάστημα αυτό θα διαμένει σε θάλαμο 15 ατόμων, ενώ δικαιούται από τον νόμο πέντε ημέρες άδεια.

Η είσοδος στο στρατόπεδο

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, το απόγευμα της Παρασκευής, κρατώντας ένα νεσεσέρ, αλλά και μια τροχήλατη βαλίτσα μαζί με έναν σάκο στον ώμο μπήκε στο στρατόπεδο της Θήβας, αφού νωρίτερα είχε γευματίσει σε τοπικό εστιατόριο με τον πατέρα του, Θεόδωρο που τον συνόδευε, αλλά και βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την πύλη του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων της Θήβας παρουσιάσθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης (1)


«Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα»

Στην πρώτη του δήλωση ως νεοσύλλεκτος, δύο μόλις ώρες μετά την είσοδό του στο στρατόπεδο, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας - έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».