Στην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έσπευσε να απαντήσει ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την εγγραφή της στην πλατφόρμα του iSYRIZA. Παράλληλα, η κ. Ασημακοπούλου είχε αφήσει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέροντας ότι εργαλειοποιεί ένα θέμα το οποίο ερευνάται από τις Αρχές, αναφερόμενη στην αποστολή emails σε αποδήμους από το πολιτικό γραφείο της.

Χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κρέτσος αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η κ. Ασημακοπούλου δεν είναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου με αντίστοιχη ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές. Η κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».