«Πυρά» κατά της «Αυγής» για το σημερινό της πρωτοσέλιδο, στο οποίο κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπολύει με ανάρτησή του στα social media o ίδιος ο υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά πως η «σημερινή @AvgiOnline ξεπέρασε σε χυδαίο "Πολακισμό" τη χειρότερη εποχή του Τσίπρα».

«Υιοθετεί άκριτα όλες τις ανοησίες και τις συκοφαντίες του Παύλου Πολάκη, αδιαφορώντας για το εάν βλάπτει την τιμή και την υπόληψη ενός άσχετου με μένα ανθρώπου», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός και συνεχίζει: «Ενδιαφέρονται δήθεν οι υποκριτές και για τα ανθρώπινα δικαιώματα…».

Διαβάστε ακόμα: Εκτός ορίων ο Πολάκης στη δίκη για ΚΕΕΛΠΝΟ - Ζητούσε μάρτυρες να καταθέσουν για την υπόθεση

Σημειώνεται πως η «Αυγή» στο σημερινό της φύλλο ισχυρίζεται πως ο υπουργός Υγείας «κατηγορεί τον καρκινοπαθή αυτόχειρα από το Ηράκλειο», ενώ καυστικό είναι το σχόλιό της και για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων στην Αττική.

Παράλληλα, η «Αυγή» αναφέρεται και στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατηγορώντας τον υπουργό πως ανάγκασε τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να αποσυρθεί.

«Για τη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχω μιλήσει διότι πλέον είναι στην κρίση του Δικαστηρίου και έχω μάθει να σέβομαι τη Δικαιοσύνη. Όταν αποφανθεί θα μιλήσουμε για την υπόθεση αυτή», σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, απαντώντας στην κατηγορία.

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: