Η Γεωργία Μπίκα βρίσκεται στη λίστα των πρώτων δέκα υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, το όνομά της ήταν στο ψηφοδέλτιο «Συν-Εργασία» με υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Βασίλη Ρόκο.

Όπως όλα δείχνουν, η Γεωργία Μπίκα είναι αποφασισμένη να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς πρόκειται πλέον για ένα άτομο αναγνωρίσιμο, που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για περίπου ένα χρόνο.

*Διαβάστε εδώ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη την Πέμπτη στο Ωδείο Αθηνών


Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα είχε προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά του 2022 σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν καλεσμένη για την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με την καταγγελία της, πιστεύει ότι με κάποιον τρόπο ναρκώθηκε εκείνο το βράδυ, έχασε τις αισθήσεις της και βιάστηκε.

Για τον βιασμό είχε υποδείξει ως υπεύθυνο γόνο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. Το συγκεκριμένο άτομο απαλλάχθηκε με βούλευμα. Η καταγγέλλουσα προσέφυγε και στον Άρειο Πάγο, με την υπόθεση όμως να μπαίνει στο αρχείο.