Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Τρίτη, το πρωί στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, στην τραγωδία στα Τέμπη, στο ζήτημα της ακρίβειας, στα πανεπιστήμια, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη και στις ευρωεκλογές.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα είναι πάνω από 800 ευρώ - Δεν θα δοθεί έκτακτο επίδομα Πάσχα

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο περιστατικό στην Οδησσό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουκρανία, που συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε μετά την ρωσική πυραυλική επίθεση.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, είπε: «Δεν καταλάβαμε ακριβώς τι συνέβη, αλλά σίγουρα καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει να είναι κάποιος σε εμπόλεμη ζώνη. Εκεί, γίνεται πόλεμος κάθε μέρα. Οι Ουκρανοί δέχονται επιθέσεις από τους Ρώσους κάθε μέρα και οι άμαχοι».

Και συνέχισε: «Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να στηρίζει την Ουκρανία γιατί εμείς δεν είμαστε των ίσων αποστάσεων και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τα σύνορα δια της βίας».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czroljkjzfs1)

Υπενθυμίζεται πως, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα, σημειώθηκε ρωσική πυραυλική επίθεση κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.