Ο Πάνος Καμμένος, αν και το τελευταίο διάστημα αποφεύγει να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις, προχώρησε σε μια “περίεργη” ανάρτηση σχετικά με την μεγαλύτερη άσκηση που έχει προγραμματίσει το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη με την ονομασία «Steadfast Defender 2024» και τη συμμετοχή 90.000 στρατιωτών από 31 χώρες – μέλη της συμμαχίας, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Ειδικότερα ο πρώην ΥΠΕΘΑ επί ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε στην ανάρτηση που ανέβασε στις… 4:38 τα ξημερώματα: «Η άσκηση του ΝΑΤΟ της 21/3 πρόκληση στην Ρωσία είναι λάθος που μπορεί να οδηγήσει σε …..»

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση, δεν είναι τόσο το λακωνικό σχόλιο του κ. Καμμένου, αλλά… το οπτικό υλικό που επέλεξε να συνοδεύσει την ατάκα του.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που ανέβασε ήταν από κάποιο νυχτερινό κέντρο, όπου στην πίστα έχουν σχηματιστεί “βουνά” από λουλούδια και οι υπάλληλοι προσπαθούν με σκούπες να μαζέψουν την “ζημιά” που είχαν κάνει οι πελάτες του εν λόγω καταστήματος.

Όσο για το τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, ελπίζουμε να μας εξηγήσει σε επόμενο ποστ του, αρκεί αυτό να μην γίνει… αξημέρωτα.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου για το ΝΑΤΟ… από τα μπουζούκια: