Δριμεία επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε χθες ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση Novartis, ο οποίος ομολόγησε έμμεσα παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο Ionian TV, κατήγγειλε τον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι έκαναν ό,τι ήθελαν στη Δικαιοσύνη όσον αφορά την υπόθεση Novartis.

Διαβάστε εδώ: “Βόμβες” Κοντονή για Novartis: Πολάκης και Παπαγγελόπουλος είχαν στήσει παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης

Περνώντας σήμερα στην αντεπίθεση, ο Παύλος Πολάκης έριξε τα βέλη του στον Κοντονή, λέγοντας: «Πόσο πιο κάτω θα κυλιστείς στο βούρκο Σταύρο Κοντονή δίνοντας εξετάσεις στο Μητσοτακέικο μπας και σε πάρουν εκεί μετά την αποτυχία σου στο ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ!!!».

Πολάκης κατά Κοντονή: «Θυμάσαι το ραντεβού στο γραφείο σου για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ έναν χρόνο μετά τη δημοσιοποίησή του;»

«Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως πέρασες και δεν ακούμπησες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πως βέβαια η ολιγωρία σου και στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τη Novartis ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πολάκης, συνεχίζοντας να εξαπολύει μύδρους εναντίον του πρώην υπουργού.

«Θυμάσαι το ραντεβού στο Γραφείο σου για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ έναν χρόνο μετά τη δημοσιοποίησή του; Θέλεις να σου θυμίσω με ποιον ήμασταν μαζί; Θυμάσαι πως πήρες τον πρωθυπουργό μετά για να καυχηθείς πως ''έσπρωξες'' εσύ την υπόθεση, ενώ δεν είχες κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;», σημειώνει ο ίδιος, ομολογώντας επί της ουσίας παρέμβαση στη Δικαιοσύνη για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Συνέχισε έτσι Σταυράκο… κερδίζεις κάποια πεντάλεπτα στα κανάλια της διαπλοκής βουλιάζοντας στη χλεύη των ανθρώπων», τονίζει κλείνοντας την ανάρτησή του.




Κοντονής για Novartis: «Κουμάντο δεν έκαναν οι υπουργοί, αλλά ο Πολάκης και ο Παπαγγελόπουλος»

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας νωρίτερα τη Δευτέρα στο Open, ο Σταύρος Κοντονής έκανε λόγο για «παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης» που είχε στηθεί τότε στο Μαξίμου, ενώ επίσης τόνισε ότι στην υπόθεση Novartis κουμάντο δεν έκαναν οι υπουργοί, αλλά οι αναπληρωτές, δείχνοντας τους Πολάκη και Παπαγγελόπουλο.

«Είχε συγκροτηθεί ένα παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης και δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτή την υπόθεση της Novartis ούτε εγώ τότε ως υπουργός Δικαιοσύνης ούτε ο τότε υπουργός Υγείας, κύριος Ξανθός, είχαμε κάποια συμμετοχή. Αντίθετα, είχαν οι αναπληρωτές Πολάκης, Παπαγγελόπουλος. Ήταν και μόνιμοι συνομιλητές του πρωθυπουργού», υπογράμμισε ο ίδιος.