Συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη, το Υπουργικό Συμβούλιο, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με ιδιαίτερα «βαριά» ατζέντα, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη, γι’ αυτό φρόντισε ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη στήλη, στο αυριανό υπουργικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προτάξει προς συζήτηση διάφορα θέματα σχετικά με τους αγρότες, ενόψει και της συνάντησής του με τους αγρότες της Θεσσαλίας, που έχει «κλειδώσει» για τις 11 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα: Aγρότες Καρδίτσας: Μεταφέρουν στον Παλαμά τα τρακτέρ τους μέχρι την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Βίντεο)

Ακόμη, στην προσπάθειά της η κυβέρνηση να ανακουφίσει τα νοικοκυριά, αναμένεται να παρουσιαστεί από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα μια δέσμη μέτρων, που θα βοηθήσει στη μάχη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Επιπλέον, προς συζήτηση αναμένεται να προωθήσει κάποιες αναγκαίες διατάξεις και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στο «τραπέζι» αναμένεται να φέρει πολλά θέματα και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου είναι τόσο βαριά, που στην καλύτερη… οι υπουργοί θα κάτσουν μέχρι το απόγευμα στο Μαξίμου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Big Mouth.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το Big Mouth ΕΔΩ: «Το μενού του Υπουργικού».