Τη δική του εκτίμηση πως οι πολιτικοί αντίπαλοι του Στέφανου Κασσελάκη θα πρέπει να περιμένουν και άλλες εκπλήξεις έκανε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, μάλιστα, πως η απόφαση για προσφυγή στις κάλπες δεν σχετίζεται με «υπόδειξη» Τσίπρα, αλλά επρόκειτο για ειλημμένη απόφαση εκ των προτέρων, με τους «απέναντι να αιφνιδιάζονται», όπως σημειώνει. Εκτιμά, τέλος, πως ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει και μάλιστα με άνεση στην εσωκομματική διαδικασία.

*Διαβάστε ακόμα: Αντώναρος στα Παραπολιτικά 90,1: Τρίτος γύρος της προσπάθειας να "αποκεφαλιστεί" ο Κασσελάκης - Αν ζητήσει επαναβεβαίωση από τη βάση θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ο @skasselakis σήκωσε το γάντι και είπε "βρείτε μου αντίπαλο" και πάμε στις κάλπες. Όχι γιατί του το "υπέδειξε" ο Τσίπρας με τη δήλωσή του.
Οι δικές μου πληροφορίες έλεγαν από χθες ότι είχε πάρει απόφαση να κάνει τη λεγόμενη φυγή προς τα μπρος, φέρνοντας προ τετελεσμένων τους ναπολεοντίσκους, τους κουμανταδόρους, τους αμφισβητίες εντός των τειχών. Το είχα πει άλλωστε σε πρωινή ραδιοφωνική μου συνέντευξη πολλές ώρες πριν τη δήλωση Τσίπρα.
Μέχρι να στηθούν οι νέες κάλπες -αυτή την εκτίμηση κάνω- θα πρέπει να περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις από τον Κασσελάκη. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Οι απέναντι αιφνιδιάστηκαν. Συσκέπτονται και τηλεφωνιούνται διαρκώς τις τελευταίες τρεις ώρες. Δεν θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους. Δεν θα μπορέσουν να βρουν αντίπαλο υποψήφιο κοινής αποδοχής. Τα εγώ κάποιων είναι μεγαλύτερα από τα μυαλά που κουβαλάνε.
Η πρόβλεψή μου: Ο σημερινός πρόεδρος θα τους πάρει τα σώβρακα. Όπως έστρωσαν, έτσι ας κοιμηθούν τώρα.
Τους βρήκε απροετοίμαστους».