«Ο κ. Κασσελάκης θα επανεκλεγεί και θα επιβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του», επισήμανε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρος Παππάς, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τον Βασίλη Σκουρή και τον Σωτήρη Ξενάκη.

«Θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι», επισήμανε, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές που προκήρυξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

*Διαβάστε εδώ: Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν βρίσκω πολύ πιθανή την επανεκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δεχθεί τη βούληση της βάσης και αντιμετώπισαν τον Κασσελάκη σαν ξένο σώμα», τόνισε.


Η συνέντευξη του Πέτρου Παππά στα Παραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 fm στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Ζαχαριάδη, είπε: «Μου κάνουν εντύπωση οι δηλώσεις αυτές, δεν νομίζω ότι εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή τη διαδικασία που έχει ανοίξει εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί ως πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, θα επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του η βάση, η οποία του έδωσε και την εντολή να τ’ αλλάξει όλα».

Ερωτηθείς ποιους χαρακτηρίζει ως υπονομευτές ο κ. Κασσελάκης, ο Πέτρος Παππάς απάντησε: «Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να λέμε ψέματα μεταξύ μας ούτε ψέματα στον κόσμο, ο κόσμος καταλαβαίνει. Δεν ξέρω πόσοι είναι, δεν ξέρω πόσοι θα το ξανασκεφτούν, δεν ξέρω πόσοι το έκαναν χωρίς να έχουν ενδεχομένως κάποια υστεροβουλία νομίζοντας ότι υπερασπίζονται ενδεχομένως μια ιδεολογική καθαρότητα ή μια κομματική νομιμότητα. Θέλω να πιστεύω ότι μετά και από αυτό το δεύτερο σοκ που δοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός κεντροαριστερού ισχυρού πόλου».

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν δεχτεί τη βούληση και τη θέληση της βάσης και της πλειοψηφίας του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή στην ηγεσία και αντιμετώπισαν τον νέο του πρόεδρο ως ένα ξένο σώμα, χωρίς να αντιληφθούν ότι στην πραγματικότητα όλοι βρισκόμαστε στην ίδια βάρκα. Υπονομεύοντας υπονομεύουν τον εαυτό τους στην πραγματικότητα, είναι τελικά αυτοκτονική συμπεριφορά, γιατί η βάρκα βουλιάζει με όλους μας μέσα αν υπονομεύεται ο αρχηγός του κόμματος», πρόσθεσε.

«Ο καθένας θα αναλάβει πλέον τις ευθύνες του απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στον εαυτό του, απέναντι στην πορεία του και απέναντι στο αν θέλει ή δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κάποια στιγμή να ξαναέχει μια κυβερνητική φωνή», συμπλήρωσε.

«Είναι βέβαιη η επανεκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, αν βλέπατε την ανταπόκριση του συνεδρίου, αλλά μιλώντας και με τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα μη εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη και αυτό που θα κάνει όταν εκλεγεί άλλη μια φορά είναι πραγματικά να επανιδρύσει αυτό το κόμμα και να επανιδρύσει την κεντροαριστερή παράταξη στη χώρα με όρους πλέον νέους», κατέληξε.

O Πέτρος Παππάς στους Σωτήρη Ξενάκη & Βασίλη Σκουρή   23- 02-2024     | Parapolitika