Συναντήσεις με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς των Ιωαννίνων είχε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, παρευρισκόμενος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια», προσκεκλημένος του περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, και του δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.

Ο κ. Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του ανά την Ελλάδα που προγραμματίζει ενόψει των ευρωεκλογών, συναντήθηκε με εκπροσώπους από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου, όπως και από το Τεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ενώ συμμετείχε σε συζήτηση για τον ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη των μεγάλων προκλήσεων. Ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μεγάλη σημασία της ψήφου στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

meimarakis-1

Όπως επισήμανε, η επόμενη πενταετία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με πολλαπλές προκλήσεις, γι' αυτό η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι σημαντική και καθοριστική και δεν πρέπει να είναι χαλαρή. Ως εκ τούτου, κατέληξε, η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική.

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τις νέες και τους νέους της ΟΝΝΕΔ, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και με τον παλμό τους τον διαβεβαίωσαν ότι είναι προσηλωμένοι στο ευρωπαϊκό ιδεώδες και θα δώσουν, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη της παράταξης στις επερχόμενες ευρωεκλογές.