Παρουσία υπουργών, βουλευτών, αλλά και δεκάδων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε νέο μήνυμα στους αγρότες που έρχονται αύριο Τρίτη (20.02.2024) στην Αθήνα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει ανοιχτά τα αυτιά και τις πόρτες στα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει συμπαγή οργανωτική δομή σε σχέση με άλλα κόμματα που έχουν θέματα.

mitsotakis-pita5

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη αλλά και τα στελέχη του κόμματος.

Στη συνέχεια μίλησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ… «Βλέπουμε άλλα κόμματα να έχουν μικρά ζητηματάκια και σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι για τη ΝΔ να έχει αυτήν τη συμπαγή οργανωτική δομή».

mitsotakis2

Μητσοτάκης για αγρότες

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους αγρότες. «Καθώς έχουμε μπροστά μας και την άφιξη των αγροτών στην πρωτεύουσα, θέλω να επαναλάβω ότι αυτή η κυβέρνηση είχε ανοικτά και τα αυτιά της και τις πόρτες της στα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Εμείς είμαστε αυτοί που εξασφαλίσαμε τη μόνιμη επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο και που δώσαμε τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα πολύ χαμηλότερες από αυτές που ενδεχομένως και οι ίδιοι θα περίμεναν. Γιατί δεν με ενδιαφέρει να γυρίσουν μόνο στα χωράφια και στις δουλειές τους, θα γίνει αυτό. Με ενδιαφέρει να δώσουμε μόνιμη λύση στα διαρθρωτικά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα».

mitsotakis-pita3

Μητσοτάκης για ευρωεκλογές

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές τόνισε μεταξύ των άλλων. «Στα 50ά γενέθλια της ΝΔ δεν νοείται η μεγάλη μας παράταξη να πάει σε εθνική κάλπη χαλαρά. Θα πάμε συντεταγμένα, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα πάμε να μιλήσουμε για την Ευρώπη στην Ελλάδα, αλλά κυρίως για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Η εικόνα της πατρίδας μας στην Ευρώπη έχει αλλάξει άρδην. Κάποιοι έχουν σκοπό να πλήξουν στο Ευρωκοινοβούλιο τη ΝΔ και βάζουν την υπογραφή τους για να κοπούν πόροι από την Ελλάδα. Την απάντηση θα τη στείλουμε συστημένη στις 9 Ιουνίου, δίνοντας στη ΝΔ μια μεγάλη εκλογική νίκη, εκλέγοντας στο ΕΚ ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη».

mitsotakis-pita4

Στάθηκε επίσης και στην επιστολική ψήφο. «Θέλω σε αυτή τη μάχη να πάμε πλήρως συντεταγμένοι και να αξιοποιήσουμε και ένα ακόμα όπλο που θέσπισε αυτή η κυβέρνηση: την επιστολική ψήφο. Επιτέλους, οι απόδημοι Έλληνες, αλλά και όποιος το επιθυμεί εντός Ελλάδος, μπαίνοντας στην πλατφόρμα του ΥΠΕΞ να ζητήσει να ψηφίσει επιστολικά.

Είχαμε ήδη εγγραφές στην πλατφόρμα της επιστολικής από την Παπούα Νέα Γουινέα και την Ακτή του Ελεφαντοστού».

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας