Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, η προγραμματισμένη επίσκεψη της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, στις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου ONEX NEORION SHIPYARDS της Σύρου.

Όπως αναφέρει το cycladeslive, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ONEX NEORION SHIPYARDS, Πάνος Ξενοκώστας υποδέχθηκε στην πύλη του Ναυπηγείου την Υπουργό Εσωτερικών σε φιλικό κλίμα και με θερμή μεταξύ τους χειραψία και χαιρετισμό.

Στη συνάντηση – συζήτηση αλλά και στην αντιρρυπαντική άσκηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου Ναυαγοσωστικού ρυμουλκού ανοιχτής θαλάσσης που διαθέτουμε στην Ελλάδα της εταιρίας Megatax και μεγαλύτερο ρυμουλκό της Μεσογείου, παρόντες ήταν οι βουλευτές της Ν. Δ. του Νομού Κυκλάδων, κ. Κατερίνα Μονογυιού, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, και κ. Μάρκος Καφούρος, ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης, κ. Αλέξης Αθανασίου, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, κ. Γιάννης Μαραγκός, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Σύρου, κ. Καραμήτσας, ο Πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου του Ναυπηγείου και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, κ. Μάρκος Βουτσίνος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμούπολης, κ. Ευάγγελος Μαραγκός, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων, κ. Χρήστος Καφτηράνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Ν.Δ. Σύρου, κ. Στάθης Μπαρμπούνης καθώς και η Πλοηγική Υπηρεσία Σύρου.

syros-kerameos1__2_
syros-kerameos1__3_
syros-kerameos1__4_
syros-kerameos1__5_
syros-kerameos1



Επόμενος σταθμός επίσκεψης της Υπουργού Εσωτερικών, ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου συναντήθηκε με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τους λοιπούς φορείς, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο λόγος που βρίσκεται στο νησί είναι η συμμετοχή της στην κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Κυκλάδων , που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 9.

φωτ. cycladeslive