Το Λονδίνο θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είναι προσκεκλημένος του πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE), σε μία εκδήλωση που συνδιοργανώνενεται με το Hellenic Observaotry. Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του πανεπιστημίου τη Δευτέα 19 Φλεβάρη, στις 18:30 (20:30 ώρα Ελλάδας) με τίτλο «Η σύγχρονη Αριστερά για μία προοδευτική διακυβέρνηση».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή στις 16:00 (18:00 ώρα Ελλάδας) συνάντηση με απόδημους Έλληνες (νέους επαγγελματίες, μέλη οργανώσεων αποδήμων, μέλη και φίλους της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Η.Β), στην pub "The Perseverance".

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και επιχειρηματικούς φορείς, στις 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδας) και στις 15:00 (17:00 ώρα Ελλάδας) συνάντηση με την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου. Στις 16:00 (18:00 ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Ἀρχιεπίσκοπο Θυατείρων καί Μεγάλης Βρεταννίας, ὑπέρτιμο καί έξαρχο Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας, κ. Νικήτα. Το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη στο Λονδίνο ολοκληρώνεται στις 18:30 (20:30 ώρα Ελλάδας) με την ομιλία του στην εκδήλωση του London School of Economics.