Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι σε συζήτηση σε πάνελ εκπομπής στο ONE μεταξύ του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Τάκη Χατζή και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Πάνου Βλάχου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Χατζής επισήμανε: «έχετε την εντύπωση ότι σας ακούει κανείς και ότι είναι για γέλια όλο αυτό» με τον Πάνο Βλάχο να υψώνει τους τόνους λέγοντας πως δεν είναι για γέλια. Ο δημοσιογράφος έσπευσε να διευκρινίσει οργισμένος πως αν μιλάτε όλοι μαζί είναι για γέλια. «Κατάλαβε τι λέω» είπε απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Βλάχος σε Χατζή: Μην μας κοπανάτε και το χέρι. Σχολαρχείο είναι εδώ;


Ο Πάνος Βλάχος διαμαρτυρήθηκε έντονα πως ο παρουσιαστής δεν το αφήνει να μιλήσει, με τον Τάκη Χατζή να ανταπαντάει: «Εγώ δεν σε αφήνω να μιλήσεις;». Πρόσθεσε σκωπτικά «έχουμε δικτακτορία του Τύπου εδώ», με τον Πάνο Βλάχο να λέει «έχουμε άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά». «Ντροπή να το λέτε σε μένα» είπε ο Τάκης Χατζής και απευθυνόμενος στον Πάνο Βλάχο ανέφερε ότι τον προσέβαλε.

Τη στιγμή εκείνη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε πως δεν κάθεται με αυτή τη συμπεριφορά», με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Να φύγετε».

Φεύγοντας το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Μην μας κοπανάτε και το χέρι. Σχολαρχείο είναι εδώ;»


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5xazvt8upd)