Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, Δημήτρης Μαρκόπουλος, λέγοντας πως «ανθρωποφαγία και απειλές κατά των οικογενειών δεν χωράνε».

Ειδικότερα, λίγο πριν από την έναρξη της κατάθεσης του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει πλήθος ύβρεων του σκοτεινού, αλλά και του φανερού Διαδικτύου και αναφερόμενος στο απειλητικό emails που δέχθηκε με φωτογραφία των παιδιών του τόνισε πως ήδη βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ξεκαθάρισε ότι στην Επιτροπή τα μέλη βρίσκονται με τις καλύτερες προθέσεις, διαμηνύοντας πως ανθρωποφαγία και απειλές κατά των οικογενειών δεν χωράνε, ούτε δολοφονίες χαρακτήρων και λεγομένων με στόχο τον φθηνό εντυπωσιασμό.

Η μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας, τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος, απαιτεί διαλεύκανση και όχι αρένα, «ναι μεν αλλά δεν χωράνε, κανένας δεν έχει το μονοπώλιο της ευαισθησίας, όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το απειλητικό email που δέχθηκε on air ο Μαρκόπουλος

Η τοποθέτηση αυτή σχετίζεται με το απειλητικό email που δέχθηκε on air ο βουλευτής της ΝΔ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή του Σωτήρη Ξενάκη στο Blue Sky χθες το βράδυ.


Ενώ μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους συζητούσαν τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, χτύπησε το τηλέφωνό του και κοίταξε στο email που μόλις είχε έρθει. «Δέχομαι κάτι email», σχολίασε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για τα παιδιά μου και την οικογένειά μου, με φωτογραφίες των παιδιών μου», προκαλώντας σοκ στο πάνελ.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την εκπομπή: