Δυσαρέσκεια φαίνεται πως επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από την ΕΦΣΥΝ για την ερχόμενη Τρίτη με τίτλο "Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ποιος;", με τη συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα να προκαλεί "τριγμούς".

Επί του ζητήματος αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους "Αταίριαστους" ο Πέτρος Παππάς, με τον βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναφέρεται στην εν λόγω εκδήλωση ως "άκαιρη, χωρίς πολιτική-στρατηγική στόχευση", πρόκειται για μια εκδήλωση που "ετεροπροσδιορίζεται από το πρόσωπο του πρωθυπουργού", όπως είπε. "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απαντήσει αυτό το ερώτημα, με την εκλογή Κασσελάκη, στον οποίο δόθηκε η εντολή να ανανεώσει τα πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ", πρόσθεσε ο Πέτρος Παππάς.

Και συνέχισε, εξαπολύοντας "βέλη" με στόχο τη Νέα Αριστερά, με αφορμή και τη συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου (πέραν αυτής του Μανώλη Χριστοδουλάκη) στην ίδια εκδήλωση. "Με ποιους συζητάμε; Με τη Νέα Αριστερά, η οποία αποφάσισε να διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Εδώ δεν αντέξανε μέσα στην Αριστερά, θα συγκροτήσουν και Κεντροαριστερό μέτωπο", τόνισε ο Πέτρος Παππάς, λέγοντας:.

"Αυτό το μέτωπο πρέπει να συμπεριλαμβάνει ανθρώπους που δεν έχουν διασπαστικές διαθέσεις, αμφισβητώντας τον δικό τους πολιτικό χώρο, όπως έκαναν πριν λίγους μήνες", λέγοντας πως αυτός ο "διάλογος μπορεί να ξεκινήσει και μετά τις Ευρωεκλογές και η συζήτηση είναι ανοιχτή. Όταν η Κεντροαριστερά ενώνεται, μπορεί να καταγάγει νίκες, όπως φάνηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές".