"Aναταραχές" στον ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά, που έριξε για πρώτη φορά "βολές" προς την ηγεσία του κόμματος, "δείχνοντας" προς τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.

Ο κ. Παππάς, ο οποίος συμμάχησε στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών με τον Στέφανο Κασσελάκη, σε συνέντευξή του στη Ναυτεμπορική tv, άφησε σαφείς αιχμές σε βάρος της ηγεσίας του κόμματος λέγοντας μάλιστα ότι οι ηγεσίες όλων των κομμάτων θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Παππάς: "Χρειάζεται η αξιοποίηση όλων των στελεχών, χρειάζεται η οργανωμένη εξωστρέφεια"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εμμέσως τον πήχη για τον Στέφανο Κασσελάκη στις ευρωεκλογές: «Όλοι μας κρινόμαστε, αλίμονο, είναι μια πολιτική μάχη» είπε για τις κάλπες του Ιουνίου.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει φθορά ωστόσο «θα είχε ακόμη περισσότερο αν υπήρχε μια εναλλακτική που να μπορέσει ο κόσμος να την προβάλει στο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής, κι αυτό δεν το ‘χουμε καταφέρει. Δεν το έχουμε καταφέρει, δεν θα κοροϊδευόμαστε».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «το ζήτημα είναι αν είσαι αξιόπιστος πολιτικά, αν δίνεις την εικόνα και έχεις και την ουσία πολιτικής ισχύος, που να προβάλλεται στο άμεσο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε με πρωτοβουλίες που έχουν αρχή μέση και τέλος».

Παράλληλα, ο κ. Παππάς άφησε αιχμές για την κομματική λειτουργία: «Χρειάζεται η αξιοποίηση όλων των στελεχών, χρειάζεται η οργανωμένη εξωστρέφεια, χρειάζεται η ιεράρχηση στα μέτωπα τα οποία ανοίγουμε και νομίζω ότι εάν αυτά τα πετύχουμε, θα μπορέσει μετά τις ευρωεκλογές να ανοίξει και το πολιτικό παιχνίδι» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Οι παραπάνω αναφορές του κ. Παππά στο παρακάτω βίντεο μετά το 9:12:
Συνέντευξη Νίκου Παππά στη "Naftemporiki" με την Νικόλ Λειβαράδη