Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης βρίσκεται με πράξεις στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, εξασφάλισε συνεργασία με ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, το οποίο θα παρέχει δωρεάν φυσιοθεραπείες σε ΑμεΑ, αρκεί αυτές να έχουν συνταγογραφηθεί.

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση που υλοποιείται με πρωτοβουλία του συντονιστή για θέματα ΑμεΑ της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Μιλτιάδη Στόϊκου. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Στόϊκο στο τηλέφωνο 6948299336.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς: «Κάθε κομματικός φορέας οφείλει να συνομιλεί με την κοινωνία. Να αφουγκράζεται τις ανάγκες της και να απαντά σε αυτές. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ΑμεΑ και επεκτείνει τις παρεμβάσεις της, μεριμνώντας για την εξασφάλιση δωρεάν φυσιοθεραπειών σε ευάλωτους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, διότι για εμάς η κοινωνική πολιτική είναι πράξη ευθύνης και ενσυναίσθησης».