Μετά την ολιγοήμερη ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφει σήμερα στα καθήκοντά του, στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε με γρίπη Α (Η1Ν1) από τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Σύμφωνα με τη στήλη «Big Mouth» του powergame.gr, όμως, από χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης «χαίρει άκρας υγείας». Έτσι, σήμερα -όπως είναι ήδη γνωστό- στις 12:00 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί και η πολυσυζητημένη τροπολογία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε ακόμα: Υπουργικό Συμβούλιο: Ο Σκέρτσος παρουσιάζει στις 12:00 το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - Τα "φώτα" στον Βορίδη - 105 βουλευτές της ΝΔ θα υπερψηφίσουν

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική ομιλία του θα προσπαθήσει, αφού δώσει το περίγραμμα του νομοσχεδίου, να στείλει διάφορα μηνύματα εντός και εκτός κυβερνώντος κόμματος. Μεταξύ αυτών, ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει το δικό του μήνυμα και στην Ιεραρχία, μετά τη χθεσινή της ανακοίνωση αναφορικά με το ζήτημα.

Θα μιλήσει σήμερα ο Βορίδης 

Παράλληλα, στο σημερινό Yπουργικό Συμβούλιο θα τοποθετηθεί και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης. Σύμφωνα με το «Big Mouth», o κ. Βορίδης θα εξηγήσει ενώπιων του Κυριάκου Μητσοτάκη τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με τη συγκεκριμένη τροπολογία, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα επιλέξει τον δρόμο της αποχής. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη στήλη, δεν είναι απίθανο ο υπουργός να στείλει μήνυμα προς όσους διαφωνούν πως η πλέον ενδεδειγμένη στάση είναι αυτή της αποχής.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το «Big Mouth» ΕΔΩ.