Στα παραλειπόμενα της συνεδρίασης του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί που φιλοξενεί τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ήρθαν χθες το μεσημέρι οι περισσότεροι. Μέχρι τις 4 είχαν έρθει όλοι» όπως είπε ο Νίκος Ρουμάνης, μιλώντας στο MEGA.

«Δεχτήκαμε το email πριν 15 ημέρες και πριν από 7 ημέρες επιβεβαιώθηκε. Ήταν μία καλή ευκαιρία και για το νησί να ανοίξουμε επί τούτου για αυτό το γεγονός. Το μόνο που ζητήθηκε ήταν το πρωινό, δεν υπήρχε κάποιο περίεργο αίτημα. Όλα κύλησαν ομαλά» πρόσθεσε ο Νίκος Ρουμάνης.

Στο MEGA μίλησε και ο πρώην αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλλος. «Το νησί μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στην ιστορία των χρόνων έχουμε φιλοξενήσει και αρχηγούς κρατών ωστόσο, τέτοιες διεργασίες κόμματος είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν. Εμάς μας χαροποιεί. Ο Στέφανος έρχεται στο νησί από μικρό παιδί και ο κόσμος τον αντιμετωπίζει με αγάπη. Άλλωστε είναι επικοινωνιακός» δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα: ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες: Λόγω κακοκαιρίας σήμερα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες - Θέλουν να φύγουν πριν το απαγορευτικό απόπλου

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό κλίμα η πρώτη ημέρα της συνάντησης εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες, όπου παρευρέθησαν βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατανάλωσαν πλούσια εδέσματα, κρασί και παλαιωμένο τσίπουρο, δίπλα στο αναμμένο τζάκι, ενώ από τη βραδιά δεν έλειψαν και τα τραγούδια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA