Στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου κάθισε σε καφέ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή, στο περιθώριο της επίσκεψης, ένας ηλικιωμένος πολίτης πλησίασε το πρωθυπουργό και του εξήγησε πώς κατάφερε να σώσει το σπίτι του με τον εξωδικαστικό μηχανισμό, έχοντας λάβει μόλις πρόσφατα τη σχετική ειδοποίηση.

«Η καλύτερη απόδειξη πως ο εξωδικαστικός δουλεύει, πες το, σε παρακαλώ», είπε ο Μητσοτάκης στον πολίτη, όταν του έδειξε το σχετικό έγγραφο, για να του απαντήσει ο τελευταίος: «Ναι, δουλεύει και δουλεύει πολύ καλά, χθες το βράδυ πήρα το σημείωμα και ικανοποιήθηκα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 01:05 του βίντεο


Mitsotakis_agia_paraskeui6085983-004_3_
Mitsotakis_agia_paraskeui6085982-005_2_
Mitsotakis_agia_paraskeui6085981-006_1_


Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους παριστάμενους, αναφέρθηκε στην ακρίβεια, την ασφάλεια, την υγεία και αναφέρθηκε στην παρέμβαση που γίνεται για να μην υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής στα χειρουργεία. Αναφέρθηκε ακόμη και στα 50 χρόνια Ν.Δ. και στις επικείμενες ευρωεκλογές, καλώντας τους πολίτες να πιστοποιήσουν ποια είναι η μεγάλη προοδευτική παράταξη.

«Η ελληνική οικονομία είναι σε τροχία διατηρήσιμης ανάπτυξης. Η οικονομία είναι η πρώτη προτεραιότητα, γιατί αν δεν πηγαίνει καλά, δεν υπάρχουν χρήματα για την υγεία, την ασφάλεια, την παιδεία. Το βάρος που αναλάβαμε, η ευθύνη που εναπόθεσαν οι πολίτες στις πλάτες μας είναι πολύ μεγάλο. Τις επόμενες ημέρες θα βρεθώ στο Νταβός όπου θα συζητήσω με σημαντικούς ανθρώπους της οικονομίας. Δεν είναι εύκολο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όχι απλά να διατηρείς τα ποσοστά σου, αλλά να τα αυξάνεις».

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «η κυβέρνηση αυτή παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος».