Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, και του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου. Aφορμή «αιχμηρό» δημοσίευμα στο tvxs, το οποίο υποστήριζε πως δόθηκε εντολή να κατέβουν από τα γραφεία της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ύστερα από αντιδράσεις η απόφαση αυτή ανακλήθηκε.

Το δημοσίευμα προκάλεσε την οργή του κ. Κασσελάκη, ο οποίος κατηγόρησε το tvxs και τον Στέλιο Κούλογλου πως εκτελούν την «εντολή Μαξίμου "σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ"». Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάρτησή του δεν δίστασε να κατηγορήσει τον πρώην ευρωβουλευτή του κόμματος ότι είναι κάτοχος «κλεμμένης έδρας».

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε από συνεργάτη του να κατέβουν οι αφίσες του Τσίπρα - Επίθεση εναντίον του Κούλογλου

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το δημοσίευμα του Στέλιου Κούλογλου

«Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου ''σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ'', το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Δυστυχώς, ο πρώην πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτίριο.

Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα, διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δεν δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε, όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

Απάντηση Κούλογλου στον Κασσελάκη για τις αφίσες Τσίπρα: "Και αν δεν υπήρχε Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει"

Η απάντηση Κασσελάκη έφερε όμως και νέα αντίδραση από τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Βολταίρου για τον Θεό, λέγοντας ότι «αν δεν υπήρχε  Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει». Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ευρωβουλευτής σχολίασε ότι «αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη, κάθε μέρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση-απάντηση του Στέλιου Κούλογλου στον Στέφανο Κασσελάκη:

Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει.