Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαι διαλλακτικός άνθρωπος και βαθιά δημοκρατικός και ότι πάντοτε σέβομαι τη γνώμη και τα δικαιώματα όλων των συμπολιτών μου, είπε αρχικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Ο κόσμος επίσης γνωρίζει ότι έχω κάποια συγκεκριμένα θρησκευτικά πιστεύω και βεβαίως έχω στέρεες αρχές και αξίες από την οικογένεια μου, που τις ίδιες ακριβώς μεταφέρω και στη δική μου οικογένεια, πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

*Διαβάστε εδώ: Νότης Μηταράκης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν μπορώ να ψηφίσω το νομοσχέδιο


Γιάννης Καλλιάνος: Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το νομοσχέδιο

Όπως επισήμανε, λοιπόν, ο Γιάννης Καλλιάνος, διατηρεί επιφυλάξεις όσον αφορά στο νομοσχέδιο και περιμένει να ενημερωθεί αναλυτικά τις επόμενες δύο ημέρες από τους αρμόδιους Υπουργούς και από τον εισηγητή.

«Ούτε με διακατέχει πολιτική δειλία, ούτε αρέσκομαι στο να κάνω κυβιστήσεις, πάντοτε έχω κρυστάλλινο και πεντακάθαρο πολιτικό λόγο, μετά την ενημέρωση που θα μας γίνει, θα σας απαντήσω αν θα ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο. Επαναλαμβάνω ότι μέχρι τότε, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Συγχαίρω τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας για ένα τέτοιο θέμα βαθειάς συνείδησης», σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.