Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, υπεραμύνθηκε των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ τόνισε ότι η αντιπολίτευση θα πρέπει να το ψηφίσει, ακόμα και αν το θεωρεί ελλιπές.

Μιλώντας σήμερα Πέμπτη (11/1/2024) το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Παύλος Μαρινάκης εξήγησε ότι, ελλιπές ή όχι, αυτό είναι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και οι ρυθμίσεις που ο πρωθυπουργός της χώρας θεωρεί ορθό να υποβάλλει στο κοινοβούλιο προς ψήφιση.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι είχε όλο το χρόνο στη διάθεσή του να νομοθετήσει «ολοκληρωμένα» για το ζήτημα και εντέλει δεν το έκανε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η κριτική του Νίκου Ανδρουλάκη για χειριστική αντιμετώπιση της αντιπολίτευσης ενόψει απουσίας κομματικής πειθαρχίας είναι σεβαστή, αφού όμως πρώτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσδιορίσει τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στο νομοσχέδιο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια:

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε την ίδια ώρα στο κεντρικό δελτίο του star, ανέφερε ότι ‘’το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα περάσει χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ’’.