Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 6/1/24 στο Ρέθυμνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος διατηρεί προσωπική γνωριμία πολλών ετών με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος προς τιμήν της, αλλά και να γίνει δέκτης της επιθυμίας της Προέδρου, να επισκεφτεί το Ηράκλειο το επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό και η βόλτα στο λιμάνι του Ρεθύμνου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία παρέστη στον εορτασμό των Θεοφανίων και την τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Ενετικό Λιμάνι του Ρεθύμνου, έγινε αποδέκτης του θαυμασμού και εκφράσεων εκτίμησης και συμπάθειας από αρκετούς πολίτες οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί της.

Όπως ανέφεραν μάλιστα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, "...είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε επαφή με Πρόεδρο της Δημοκρατίας που εκφράζεται ζεστά και με αγάπη σε πολίτες που επικοινωνούν μαζί του". Τόσο κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου όσο και στις στάσεις που έκανε όπως για κέρασμα και καφέ, η ΠτΔ κα Σακελλαροπούλου, δεν αρνήθηκε να συνομιλήσει ενώ δέχτηκε και μια μαντινάδα που της αφιερώθηκε σε μία από αυτές τις συναντήσεις. "καλώς ορίσατε κι ας κάνατε και κόπο, γιατί μας ετιμήσατε, ετούτονε τον τόπο