Η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια της μητέρα της αλλά και το πώς βλέπει τον εαυτό της σε 10 χρόνια. Παράλληλα, σχολίασε θέματα της επικαιρότητας όπως το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, λέγοντας πως ήταν πολύ πεισματάρα ως παιδί.

«Ήθελα να γίνεται το δικό μου. Στο σχολείο ήμουν πρώτη μαθήτρια αλλά και πρώτη στα πάρτι και τις φίλες. Ο πατέρας μου ήταν ο ήρωάς μου. Όταν του είπα ότι θέλω να ασχοληθώ και εγώ με την πολιτική, δεν με ενθάρρυνε καθόλου».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη, και για την οικογένειά της είπε πως όταν στο ζευγάρι υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός όλα λύνονται.

«Η μαμά μου ήταν η πιο μεγάλη βοήθεια η οποία υπάρχει. Θυμάμαι να είμαι 40 ημερών λεχώνα και να κάνω περιοδείες στη Μεσσηνία. Να σταματάω, να θηλάζω, και να συνεχίζω. Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι καταπληκτικός μπαμπάς και υποστηρικτικός. Είναι το στήριγμά μου, η βάση μου, το λιμάνι μου. Οι κόρες μου έχουν απίστευτη έφεση στη ζωγραφική, το τραγούδι, και τον χορό. Ως γονείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν για τα επαγγελματικά τους».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου δήλωσε ''απόλυτα θετική'' στο γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Μιλώντας για την πολιτική, είπε πως στην πολιτική υπάρχει σεξισμός, διάκριση και η αίσθηση ότι είσαι αόρατος ενώ απάντησε στο εάν συμφωνεί με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Το έχω εισπράξει. Είμαι απόλυτα θετική για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια».

Πώς βλέπει όμως, η ίδια τον εαυτό της σε 10 χρόνια από σήμερα;

«Σε 10 χρόνια θα ήθελα να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για το καλό της δυτικής Αττικής που είναι πολύ ευάλωτη περιοχή. Θα ήθελα να βλέπω τα κορίτσια μας να προοδεύουν, να είναι χαρούμενα και να είμαι καλά με τον άνδρα μου».

Δείτε το βίντεο του MEGA: