Προϊόν επιστημονικής φαντασίας είναι όσα ειπώθηκαν από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πρόκειται για προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση, σημείωσε.


Καπνισάκης: Ο Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019


Η απάντηση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχεται σε όσα είπε σε συνέντευξή του στο Documento (και η οποία θα δημοσιευτεί στο αυριανό της φύλλο) ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος είπε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξή του, η οποία είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα, ο κ. Καπνισάκης «αποκαλύπτει» το εν λόγω παρασκήνιο, σύμφωνα με το οποίο, όπως ισχυρίζεται, το 2019 με μεσολαβητή τον κ. Αντώνη Διαματάρη -επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική- είχε προταθεί στον κ. Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Documento, με τη συνέντευξη του Καπνισάκη