Την αποκάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του είχε προτείνει σε ένα υπόγειο να δεχθεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 σχολίασε:

«Είναι οξύμωρο σχήμα αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Οι αντιμνημονιακοί -θυμάστε την πλατεία των αγανακτισμένων- ήθελαν exit από το ευρώ. Και το κεντρικό πράγμα που μισούσαν ήταν ο Σόιμπλε».

Για το εάν υπήρχαν κάποιοι από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που συζητούσαν μεταξύ τους το ενδεχόμενο GREXIT, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε:

«ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. τότε, και όσοι μείναμε από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στην από εδώ πλευρά, ήμασταν φανατικοί υπέρ της παραμονής στο ευρώ. Αυτοί που μείναμε τότε, η ομάδα που κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ, η ομάδα που είναι γνωστή εν τη ευρυτέρα έννοια ως κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτή η ομάδα, που κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ, είναι η ομάδα που μας έσωσε. Να το ξέρει ο κόσμος. Για εμάς που ξέρουμε την εξέλιξη της ιστορίας, ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι αν είχαμε ακολουθήσει αυτούς τους παλαβούς, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν σαν τη Βενεζουέλα και χειρότερα.

Σωθήκαμε και είμαστε εδώ που είμαστε τώρα, γιατί κάποιοι σαν τον Βενιζέλο, σαν τον Σαμαρά, και πολλούς άλλους, κάτσαμε και φάγαμε ξύλο, σαν τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν τον υποτιμώ».