Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης άκουσε για ακόμα μια χρονιά ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κώστης Χατζηδάκης.

«Τηρήσαμε το έθιμο ακόμα μια φορά! Όλα τα τελευταία χρόνια, τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης έρχονται και μου λένε τα Κάλαντα. Και είναι κάτι που μου προκαλεί μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και συγκίνηση. Διότι θυμάμαι την Κρήτη, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Να είμαστε καλά, να κρατάμε αυτό το έθιμο! Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και δύναμη!», έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook o κ. Χατζηδάκης και τη συνόδευσε με φωτογραφίες, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο στο TikTok.

*Διαβάστε εδώ: Άδωνις Γεωργιάδης: Άκουσε τα μανιάτικα κάλαντα από τα μέλη της Ένωσης Απανταχού Μανιατών "Η ΜΑΝΗ"

@kostis_hatzidakis Τηρήσαμε το έθιμο ακόμα μια φορά! Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και δύναμη! #tiktokgreece #fypgreece #greece #christmas #kalanta ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis


Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

Τηρήσαμε το έθιμο ακόμα μια φορά! Όλα τα τελευταία χρόνια, τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης έρχονται και μου λένε τα Κάλαντα. Και είναι κάτι που μου προκαλεί μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και συγκίνηση. Διότι θυμάμαι την Κρήτη, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Να είμαστε καλά, να κρατάμε αυτό το έθιμο! Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και δύναμη!