Τίποτα από όσα ακούγονται από τα κυβερνητικά έδρανα για το μεταναστευτικό δεν μας κάνει σοφότερους, είπε στην τοποθέτησή της επί του κρατικού προϋπολογισμού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας προηγούμενη τοποθέτηση της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη.

Εάν η κα Μπακογιάννη ήταν σήμερα εδώ το πρωί, και όσον αφορά το μεταναστευτικό, άκουγε τις αήθεις εκφράσεις περί του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν φύλαγε τα σύνορα και που τα έκανε όλα μπάχαλο, θα μπορούσε να ήταν τόσο βέβαιη ότι αλήθεια όλοι γινόμαστε σοφότεροι, όπως είπε; αναρωτήθηκε η κα Δούρου και συνέχισε: Σε αντίθεση με αρκετούς της ΝΔ -εγώ θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη - λέω ναι, η κα Μπακογιάννη όπως και ο Αλέξης Τσίπρας το 2019, είχε ανοίξει το ζήτημα των εργατών γης, και όταν ο αρμόδιος υπουργός κ. Μηταράκης πήγε να κάνει κάτι, «εσκίσθη το παραπέτασμα».

'Αρα, συνέχισε η κα Δούρου, «ενώ χαιρετίζω τον τρόπο που παρενέβη (η κα Μπακογιάννη), λέω ότι τίποτα από όσα ακούγονται σήμερα από τα κυβερνητικά έδρανα δεν θα έπρεπε να την κάνει αισιόδοξη ότι γινόμαστε σοφότεροι».