O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σχόλιο του για την σημερινή επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, έκανε λόγο για  «μία επίσκεψη» και «τρεις ιστορικές εθνικές γκάφες από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Βελόπουλος: "Μία επίσκεψη, τρεις γκάφες, φανταστείτε πόσες άλλες έκανε ο πρωθυπουργός στην κατ' ιδίαν συνάντηση"


«Η πρώτη γκάφα, γκάφα ολκής, ήταν η υπόκλιση του Υπουργού Εξωτερικών στον Ερντογάν. Η δεύτερη γκάφα ήταν ότι ο Πρωθυπουργός ανέχθηκε από τον Ερντογάν να ομιλεί για Τουρκική μειονότητα στη Θράκη, χωρίς να του επισημάνει ότι η Ελληνική τεράστια μειονότητα εκδιώχθηκε, ξεριζώθηκε από την περιοχή της Κωνσταντινούπολης, την Ίμβρο, την Τένεδο και όλη τη Μικρά Ασία. Η τρίτη γκάφα ήταν ότι ο Πρωθυπουργός ανέχθηκε να του λέει ο Ερντογάν ότι η Ελλάδα είναι άντρο τρομοκρατών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επισήμανε ότι «ο μεγαλύτερος τρομοκράτης της υφηλίου, ο Ερντογάν, έκανε τον πρωθυπουργό της χώρας να επιτρέψει να θεωρηθεί η Ελλάδα άντρο τρομοκρατών» και προσέθεσε ότι «αυτές τις γκάφες τις είδαμε. Μία επίσκεψη, τρεις γκάφες. Φανταστείτε πόσες άλλες έκανε ο πρωθυπουργός στην κατ' ιδίαν συνάντηση».