Τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ υποδέχεται ο Νίκος Δένδιας στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο ανδρών δε θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις καθώς θα γίνουν αναλυτικές τοποθετήσεις από τους κ.κ. Μητσοτάκη και Ερντογάν μετά το πέρας των επίσημων συζητήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου.



Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα και ο κ. Γκιουλέρ αναχώρησε για να συναντηθεί με την υπόλοιπη τουρκική αποστολή. Με το Νίκο Δένδια ο Γιασάρ Γκιουλέρ είχε θερμή χειραψία τόσο κατά την είσοδο όσο και την έξοδο από την Λέσχη Αξιωματικών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στην Αθήνα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, η πρώτη επίσκεψη ήταν ως αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας και είναι η δεύτερη φορά που συναντιέται με τον Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA στο τραπέζι τέθηκαν τα ζητήματα: μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και η συνέχιση του κλίματος ηρεμίας στο Αιγαίο.