Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας με την Masdar που είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Τη συμφωνία που προβλέπει τον μετασχηματισμό του Πόρου, στο τρίτο «πράσινο» νησί της Ελλάδας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση ‘’Unveiling the next GR – Eco Island’’, που διοργανώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία στο πλαίσιο της 28ης Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στο Ντουμπάι.

Διαβάστε σχετικά: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πόρος το 3ο "πράσινο" νησί της Ελλάδας - Δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου (Εικόνες)

‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που ο όμορφος Πόρος εντάσσεται στο πρόγραμμα GR-eco Islands. Πιστεύω πολύ στο πρόγραμμα αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη σημερινή υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και της Masdar, ενός παγκόσμιου ηγέτη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας’’ έγραψε ο πρωθυπουργός που συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βίντεο από τη σημερινή εκδήλωση στο πλαίσιο της COP28.

Δείτε το βίντεο