Την ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Σερβετά στα social media, η οποία αναφερόταν στην ονοματοδοσία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

«Να το πούμε "Νέα Αριστερά" (ΝΑΡ) μήπως πάρουμε μαζί μας και τον Πολάκη!»... πρότεινε η σχετική ανάρτηση στα social media, με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά αμέσως και… καταλλήλως.

«Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα 'ρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι, θα φύγει ο Μπίστης και θα καταστραφείτε! Προσοχή λοιπόν!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα' ρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπίστης και θα καταστραφείτε! Προσοχή λοιπόν !

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Η δήλωση Μπίστη που προκάλεσε την αντίδραση Πολάκη

Να σημειωθεί ότι το σχόλιο του Παύλου Πολάκη για τον Νίκο Μπίστη, που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος της τάσης των «6+6», ήρθε ένα εικοσιτετράωρο μετά τη δήλωση του δεύτερου, στην οποία «φωτογράφιζε» τον βουλευτή Χανίων.

«Είναι γνωστό ότι ένα τμήμα της ηγετικής ομάδας έχει έντονες εθνικιστικές τάσεις. Υπήρχαν πάντα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήταν μειοψηφικές. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια ως ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι πολιτική διαφωνία», δήλωσε ο κ. Μπίστης.