Νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Βλαχάκη και 31 ακόμη μελών του Κεντρικού Συμβουλίου.

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Σήμερα, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Νεολαίας.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι τις επόμενες μέρες θα ληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας. «Εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά. Καταληκτικά τονίζεται από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πως «οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Ο νέος γραμματέας Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε «τους συντρόφους και τις συντρόφισσες» για την εμπιστοσύνη τους. «Θα προχωρήσουμε μπροστά με σχέδιο, επιμονή και πολλή δουλειά. Καλή δύναμη σε όλες και όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποχώρησαν με σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τα 32 στελέχη είχαν ανακοινώσει την αποχώρησή τους από τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη. Παράλληλα προανήγγειλαν τη συνέχεια της πολιτικής τους δράσης. «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει την κύρια ευθύνη να εγγυηθεί πρώτος την ενότητα του κόμματος στην δύσκολη αυτή περίοδο και όφειλε να συμπεριφερθεί με σεβασμό στις συλλογικές διαδικασίες και την τήρηση του καταστατικού», σημείωσαν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «μένουν πιστοί στον στρατηγικό μας στόχο, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας σε σοσιαλιστική κατεύθυνση με δημοκρατία και ελευθερία».

Η ανάρτηση του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώνει τον νέο επικεφαλής


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Σήμερα, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε...

Δημοσιεύτηκε από Νεολαία Συριζα - Youth of Syriza στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023